Skift af forrude

Det er heldigvis ikke altid, at det er nødvendigt at skifte hele forruden, hvis der er kommet en skade på den. Der er dog i 2012 kommet skærpede krav til synsreglerne, hvad angår fejl I forruder. Du kan læse mere på denne side http://www.fdm.dk/biler/vedligeholdelse/regler-stenslag-paa-forrude-ved-syn.

Når det kommer til et stenslag er det vigtigt at understrege, at du hurtigst muligst skal dække det beskadigede område med et stenslagsplaster eller et stykke klart tape. Stenslaget kan I mange tilfælde repareres, uden man kan se det, hvis der ikke er kommet fugt eller snavs i skaden.

Når vi reparerer et stenslag bliver skaden først renset for fugt og snavs, så godt, som det er muligt. Derefter fyldes skaden op med en klar lim, der hærdes med UV-stråler. Har man fået afdækket stenslaget hurtigt nok og dermed minimeret fugt og snavs, vil udbedringen af skaden ikke kunne ses.

I de tilfælde, hvor der er tale om meget store skader eller dybe stenslag, kan det være nødvendigt at skifte hele forruden.

Kontakt os hurtigst muligt for en uforpligtigende besigtigelse. Ring på 97 16 60 70 eller send os en mail på: salg@fjelstervang-auto.dk